29 maj 2009

Vi kör!

Antar ingen missat att eventet blir av lördag 30 maj kl 13-18 på Högdalstoppen söder om Stockholm. Man tar sig enkelt dit med tex tunnelbana till Högdalen och rullar/går sedan ca 400m till Trollesundsvägen/Magelungsvägen där banans mål är.

För deltagarna gäller ingen åkning före kl 12. Anledningen är alla bilar och prylar som skall fram och tillbaka under förmiddagen.

Vi har nu bestämt deltagaravgiften till 50 kr och för medlemmar i Sthlm Sub Surfers kostar det ingenting. Medlemskap inkl försäkring kan tecknas på plats i SSS-tältet för 150 kr och för junior 50 kr (född senast 1994).

Vi kommer köra öppen klass, men om damerna vill köra egen klass så kör vi det om ni är minst 10 st. Annars räknar vi damerna efter placering i öppna klassen. Om det blir minst 10 juniorer så kör vi det också (födda senast 1994).

Vi laddar en husvagn med franska vegetariska specialiteter samt kör den sedvanliga Highvalley grillen med smaskiga vegburgare. Tyvärr gick det åt skogen med ekologin, pga kass planering och att allt är jävla samhällets fel! Det kommer vara snälla priser på både mat och speciellt dryck, så stöd gärna eventet. Däremot BYOB!

Vi ber alla att inte skräpa ner, vi kommer överallt ha papperskorgar för burkar/flaskor/pant och mats/skräp, använd dem så gör det livet enklare för arrangörerna i helgen.

Ta med både brädan och solkrämen, jag skojar inte solen är farlig!

Hur många kommer?

Inga kommentarer: